Livrarea comenzilor

Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate se face prin partenerul nostru, anume FanCourier în maxim 48 de ore de la comandă.

Livrarea va fi efectuată la adresa specificată în momentul plasării comenzii.

Toate produsele sunt livrate în ambalajul original, al producătorului și în colet sigilat.

Dacă sunteți anunțati că livrarea la adresa indicată în comandă nu a fost reușită, este responsabilitatea dumneavoastră să folosiți datele primite pentru a contacta curierul și a stabili o nouă livrare.

Afrocare Romania, prin Curier, va încerca să livreze Produsul către Client într-un termen de 48 până la 72 ore, calculat de la data recepționării Mesajului electronic de confirmare. Livrarea Produsului se face, de regula, in zilele de Luni – Vineri între orele 10:00 – 15:00, exceptând zilele sărbătoare legală. Termenul de livrare poate fi influențat de asemenea de factori externi care nu țin de Afrocare Romania.

 

Cât costă livrarea

La comenzi de peste 300 lei, asigurăm transport gratuit în toate zonele din Romania, cu exceptia cazurilor unde exista kilometri exteriori (inafara ariei de acoperire a curierului), unde se va percepe o taxă de 20 lei. Dacă se întâmplă să aveti kilometri exteriori și nu doriti să plătiti 20 lei suplimentari, puteti alege să ridicati coletul de la cel mai apropiat sediu FanCourier sau să ne dati o altă adresă care nu are kilometri exterior.

Dacă valoarea comenzii dvs. este mai mică de 300 lei, atunci costul de livrare a produselor cu plata la livrare(ramburs) este de 21 lei, iar pentru plata cu cardul sau transfer bancar este de 16 lei.

This is a standard cookie notice which you can easily adapt or disable as you like in the admin. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.